NEVŞEHİR / MERKEZ - Göreme Ortaokulu

Şbt

8.Sınıf öğrencilerimize bir üst öğrenim kurumlarını tanıtmaya yönelik düzenlediğimiz gezide sırasıyla;
1.Nevşehir Anadolu Lisesi
2. Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
3.Recep Tayyip Erdoğan Proje IHL
4. H.Avni İncekara Fen Lisesi’ni gezerek tanıttık.
Gezi boyunca, misafirperverliklerini esirgemeyen kurum müdürlerimiz ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimizle görsellerden hareketle atasözü ve deyim tahmin etme etkinliği yapıldı.

Şbt

Okulumuz 5/A sınıfı öğrencileri ve İngilizce Öğretmenimiz Mine Onur 13 Şubat Güvenli İnternet Günü’nde internetin doğru kullanımı hakkında konuşarak boyama etkinliği gerçekleştirdi.Bu boyama etkinliği sayesinde öğrencilerimizin interneti nasıl güvenli bir şekilde kullanacakları konusunda bilinç kazanmaları hedeflendi.

Ara

ÇEDES projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle beldemizde yer alan Bahçeli Cami'mizi ziyaret ettik.Camimizin imamı Kadir Evci hocamız çocuklarla cami adabı, caminin içindeki bölümler ve tarihte caminin hakkında hasbihal etti.Çocuklarımızın çeşitli sorularını cevapladı.Kadir Evci hocamıza güzel ev sahipliği için öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü anma programı

Ock

PROJE ORTAKLARIMIZ UKRAYNA SIRBISTAN FRANSA HOLANDA VE İTALYA OLMAK ÜZERE 7 ÜLKEDEN OLUŞMAKTADIR. PROJEMİZDEN BİRİ  ÖN YARGILAR HAKKINDA DİĞERİ İSE ULUSAL KAHRAMANLAR HAKKINDADIR.

OKULUMUZ E TWINNING PROJESİNDE KONUMUZ PROJE ORTAKLARIMIZA YENİ YIL TEBRİĞİ

Haz

BAĞIMLILIKLA MÜCADALE KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ VADİ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRDİ